کیک های آینه ای مرمرین “اولگا” شیرینی پز روسی است که با کیک های آینه ای مرمرین خود خلاقیت تازه اش را در شبکه های اجتماعی با علاقه مندان به اشتراک گذاشته است. او برای تهیه روکش آینه ای کیک ها ۲۰ گرم ژلاتین را با ۱۲۰ گرم آب مخلوط کرده، سپس ۳۰۰ گرم گلوکوز، ...
کیک های آینه ای مرمرین
“اولگا” شیرینی پز روسی است که با کیک های آینه ای مرمرین خود خلاقیت تازه اش را در شبکه های اجتماعی با علاقه مندان به اشتراک گذاشته است.
او برای تهیه روکش آینه ای کیک ها ۲۰ گرم ژلاتین را با ۱۲۰ گرم آب مخلوط کرده، سپس ۳۰۰ گرم گلوکوز، ۳۰۰ گرم شکر و ۲۰۰ گرم آب را جداگانه ترکیب کرده سپس ۲۰۰ گرم شیرعسلی را هم به آنها اضافه کرده و در آخر ۳۰۰ گرم شکلات و رنگ خوراکی اضافه کرده و تا از بین رفتن تمام حباب ها آن را هم زده و در دمای ۳۵ درجه حرارت داده تا کیک های رویایی زیر را پوشش دهد.
کیک آینه ای مرمرین
کیک با آینه ای مرمرین
کیک آینه ای مرمرین
کیک آینه ای
کیک با روکش آینه ای
کیک زیبا
شیرینی
توریسم آنلاین