میگو کبابی با سبزیجات
مواد لازم:
- شاهمیگو: ١٢ عدد
- پیاز خلالی: ٥٠٠ گرم
- فلفلدلمهای قرمز: ١ عدد
- کدو سبز: ٤ عدد خلالی شده
- پودر کاری: ۲ قاشق چایخوری
- سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
- سس تریاکی: ٣ قاشق غذاخوری
- سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:
۱- ابتدا میگوها را با کمی زعفران، پودر کاری، ادویه و سویاسس مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا طعمدار شود. در این فاصله سبزیجات را با کمی روغن زیتون تفت میدهیم تا نیمپز شود.
۲- حال تمامی سسها- سس خردل وسس تریاکی- را به سبزیجات اضافه کرده، مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. در نهایت میگوها را به سیخ چوبی کشیده روی زغال یا گاز یا کبابپز به مدت خیلی کوتاه کباب میکنیم و روی سبزیجات که در ظرف کشیدهایم میریزیم.
۳- در صورت تمایل شما می توانید در این دستور غذایی از نودل هم استفاده کنید.
نودل میگو و بروکلی
مواد لازم
- میگو پلویی: ٥٠٠ گرم
- کلم بروکلی: ٥٠٠ گرم
- فلفل دلمهای قرمز: ١ عدد
- کاری: ٢ قاشق چایخوری
- سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
- سس تریاکی: ٣ قاشق غذاخوری
- سس تند و شیرین تایلندی: نصف پیمانه
- سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
- نودل: ٣ بسته

طرز تهیه:
۱- ابتدا فلفل دلمهای را خلالی کرده و همراه میگو ادویه تفت میدهیم، کلم بروکلی را بخارپز می کنیم اما کم میپزیم تا له نشود، مواد را مخلوط کرده و سسها را به آن اضافه میکنیم و بعد از سه دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
۲- نودل را هم جوشانده و داخل ظرف میکشیم و سس به دست آمده را روی آن میریزیم و سرو میکنیم.